Product was successfully added to your shopping cart.
03 490 44 50KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Vaša košarica je prazna

O nas

Z osnovno dejavnostjo, to je z zastopanjem  in posredništvom v svetu mode in tekstila se podjetje ukvarja že od leta 1997, čeprav takrat še v drugi poslovni obliki.  
Ko je del takratnega podjetja postalo še oblikovanje in proizvodnja, je bilo leta 2005 ustanovljeno podjetje IGR AGENCE, zastopanje, trgovina in proizvodnja tekstilnih izdelkov, d.o.o.
Leta 2012 smo podjetju z ustanovitvijo poslovne enote Studio modne tkanine v Celju dodali še veleprodajo in maloprodajo modnih tkanin, modnih dodatkov in dekorativnih predmetov za dom.  

Nudimo urejeno in lepo izbiro tkanin; od tradicionalnih do najbolj modnih, predvsem tistih podjetij iz Francije, ki jih tudi zastopamo. Prav zaradi te povezave so lahko naše prodajne cene bolj  dostopne in ne »navite«, zato lahko  nudimo možnost ponovnih naročil in dobave večjih količin.

Veliko in zelo radi delamo s slovenskimi oblikovalci,  tudi  oni so  pomemben del naše modne atmosfere, kupcu v trgovini priskrbimo šiviljo ali šiviljski salon.

KO se je potrebno odločiti o glavnem vodilu--- seveda ne moremo izpustiti kvalitete in kar se le da  prijaznih cen; pa vendarle--- samo to nam ni dovolj. Kajti opazili smo, najverjetneje tudi zato, ker sami delujemo v tej smeri, da je kupcu še v večje zadovoljstvo kot prihraniti 2 ali 5 €,  to, da bo imel oblačilo, v katerem se bo odlično počutil, ki ga bo v namenjeni situaciji podprlo in povzdignilo, ženskam pa seveda » podarilo« kakšno desetletje. Seveda na eleganten, moden, šik način- zato tudi gornji slogan:

 

Pri izbiri vašega modnega stila imejte svobodne ideje, žlahtne materiale in duha novosti!